Aidy & his orchids

he just love them~~

Tuesday, April 28, 2009


posing di tengah hari yang terik di pantai Kuta

me with my friend from Kuta Beach, Bali..hehe

honey from the orchid.. believe it or not?

Wednesday, April 22, 2009

Phal. violacea

i took two days to produce this artwork
~well..this orchid is one of my favourite's

(my wife suke sangat tengok saya tengah drawing..mata die tak kelip-kelip!)

Sunday, April 19, 2009

my touch

ini adalah lukisan pertama selepas lama dah tak sentuh paint brush ni

Phal. amabilis

Wednesday, April 15, 2009

gambar zaman dulu-dulu lah kan...

haha.. ni gambar koleksi masa zaman dulu-dulu
muke pun nampak macam budak lagi

Slipper orchid

sudah beberapa hari orchid ni dah berbunga

happy betul!

hanya satu pasu yang berbunga daripada dua pasu koleksi saya

dalam pasu yang satu ini pulak, dua kuntum dah kembang, dan ada lagi 2 putik bakal kembang

Wednesday, April 8, 2009

orchid lagi....

ini sebahagian lagi koleksi saya yang tengah mekar berkembang
wah, bahagianya!

Monday, April 6, 2009


a BIG hello!!
this is my first time having my own blog!

thanks to my cute-lovely wife ~ Aqila

i'm Malaysian, married to Aqila Mohammad, staying in Terengganu, able to speak Malay n English..haha

just for the introduction
i have started this hobby just a few years back

starting with an interest on this kinda plant while doing consultancy project in the forests
n later i got carried away day by day
mesmerized by the uniqueness, colour and its value

n up till now
i will spent some dollars to have an orchid species as my personal collection

more pictures to come after this, but do enjoy this three first!